Fliken Svarsmallar
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 11. Administrera Artvise e-Tjänst > Systemstruktur > Inkorgar > Egenskaper för inkorg > Fliken Svarsmallar

I denna flik kan du lägga till svarsmallar som ska gälla för den aktuella inkorgen. Detta kan även göras från inställningar för svarsmallar, där du också skapar olika svarsmallar.

1. Klicka på Lägg till, en dialogruta öppnas.
  2. Markera den/de svarsmallar som ska vara valbara i den aktuella inkorgen.
  3. Klicka på OK.

Dialogrutan stängs och de svarsmallar som är kopplade till inkorgen syns i listan. Klicka på Ta bort markerad för att ta bort en eller flera markerade svarsmallar.

Fliken Diarium

Fliken Notifiering

Fliken Distributionsnyckelord

Fliken Externa system

Fliken Behörigheter

Fliken SLA

Fliken SMS mottagningsbevis

Fliken e-post mottagningsbevis

Fliken Distributionslistor

Fliken Kundbrev vid remiss

Fliken Utskriftsmall ärende