Hjälp > E-tjänstebyggaren > 11. Administrera Artvise e-Tjänst > Systemstruktur > Inkorgar > Egenskaper för inkorg > Fliken Distributionsnyckelord

Här kan du ställa in hur en viss inkorg ska värdera olika typer av distributionsnyckelord. Detta används när du vill att systemet ska fördela inkommande ärenden med automatik till en specifik inkorg.

T.ex. kan du lägga till ordet ”bygglov” och sedan sätta ett värde på det ordet. Inkorgarna kommer nu att gå igenom alla inkommande ärenden och automatiskt fördela ärendet till den inkorg som matchar bäst.

Ju högre siffervärde du sätter, desto mer kommer den aktuella inkorgen att vilja ha ärendet.

1. Klicka på Lägg till för att skapa ett nytt distributionsnyckelord.
  2. Skriv in ordet och sätt ett värde på ordet.
  3. Klicka på OK.

Det nya distributionsnyckelordet läggs nu upp i fliken med det värde som du satt på ordet.