Hjälp > E-tjänstebyggaren > 11. Administrera Artvise e-Tjänst > Systemstruktur > Inkorgar > Egenskaper för inkorg > Fliken Distributionslistor

I denna flik kan du lägga till distributionslistor som ska gälla för den aktuella inkorgen. Detta kan även göras från  inställningar för distributionslistor, där du också skapar olika distributionslistor.

1. Klicka på Lägg till, en dialogruta öppnas.
  2. Markera den/de distributionslistor som ska vara valbara i den aktuella inkorgen.
  3. Klicka på OK.

Dialogrutan stängs och de distributionslistor som är kopplade till inkorgen syns i listan. Klicka på Ta bort markerad för att ta bort en eller flera markerade distributionslistor.