Extern e-post
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 5. Välj e-tjänstens egenskaper > Extern e-post

Om du vill ge användaren möjlighet att få ett kvittomejl med en kopia av den fil/data som skickas in från e-Tjänsten kryssar du i rutan Extern e-post under fliken e-Tjänst.

För att ett mejl ska skickas till användaren måste kontrollen E-post finnas med i e-tjänsten, samt att användaren har skrivit in sin e-postadress och kryssat i rutan Skicka kvitto till denna adress.