Inställningar för en flik
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 3. Lägg till flikar, rader och kolumner > Flikar > Inställningar för en flik

Klicka på en flik i e-tjänstebyggaren, inställningarna för fliken hittar du som standard längst nere till höger.

Under Flik finns de inställningar som rör den flik som för tillfället är aktiv i e-tjänstbyggaren.

Egenskap Beskrivning
Aktiverad Här ställer du in om fliken ska vara aktiverad eller ej. Om fliken sätts till inaktiverad kommer den att visas som inaktiverad när e-Tjänsten körs i en webbläsare och hoppas då över när man stegar mellan flikarna.
Dölj flik vid start Här ställer du in om fliken ska vara dold när e-tjänsten startas.
Inkludera i html Om flikens innehåll ska visas i webbläsaren när en användare "kör" e-tjänsten.
Inkludera i pdf-kvitto Om flikens innehåll ska visas i pdf-kvittot som genereras från den ifyllda och inskickade e-tjänsten.
Inkludera i pdf-blankett Om flikens innehåll ska visas i den nedladdningsbara blanketten
Namn Här kan du ändra namnet på fliken.
Id flik Varje flik får automatiskt ett id-nummer, detta nummer är unikt.