Ärende
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 5. Välj e-tjänstens egenskaper > Ärende

Om du har klickat i Skapa ärende under fliken e-Tjänst får du här ange dina inställningar för hur ett ärende ska skapas från e-tjänsten.

Ska e-tjänsten skapa ett ärende så måste ärenderubrik och ärendemening skrivas in, samt att du måste välja diarium och diarieplan.

Om ni använder er av Artvise Plugin, måste Skapa ärende vara iklickat på e-tjänsten grundläggande egenskaper.