Sidhuvud och sidfot
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 11. Administrera Artvise e-Tjänst > Sidhuvud och sidfot

Under Sidhuvud och sidfot kan du skapa och redigera de sidhuvuden och sidfötter som därefter kan läggas till i PDF-filer, se avsnittet under e-tjänsten egenskaper.

Förfarandet med att hantera sidhuvud/sidfot fungerar på samma sätt.

Skapa sidhuvud/sidfot

1. Klicka på -ikonen.
  2. Ett nytt fönster öppnas, Mallredigeraren, där du kan redigera hur din sidfot/sidhuvud ska se ut.

Redigera sidhuvud/sidfot

1. Dubbelklicka på sidhuvudet/sidfoten du vill ändra.
  2. Ett nytt fönster, Mallredigeraren, öppnas.

Kopiera sidhuvud/sidfot

1. Markera sidhuvudet/sidfoten som du vill kopiera.
  2. Klicka på ikonen för kopiera.
  3. Kopian av valt sidhuvud/sidfot läggs till i listan.

Sätt standardmall för sidhuvud/sidfot

1. Markera det sidhuvud/sidfot du vill använda som standard.
  2. Klicka på -ikonen.
  3. En dialogruta öppnas där du får bekräfta ditt val.

Ta bort sidhuvud/sidfot

1. Markera det sidhuvud/sidfot du vill ta bort
  2. Klicka på -ikonen eller tryck på Delete-knappen på tangentbordet.
  3. En dialogruta öppnas där du får bekräfta ditt val.