Rader
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 3. Lägg till flikar, rader och kolumner > Rader

Lägga till rad

1. Klicka på i menyraden.
  2. Den nya raden hamnar längst ner på sidan eller, om en rad eller kolumn var markerad, under den markerade raden.

Ta bort rad

1. Markera raden du vill ta bort (klicka på den så att den gulmarkeras).
  2. Klicka på i menyraden eller tryck Delete på tangentbordet.

OBS! Om du vill ta bort en rad som innehåller flera kolumner, markerar du en av kolumnerna.

Flytta rad

1. Markera raden du vill flytta.
  2. Klicka på om du vill flytta raden uppåt, eller , om du vill flytta raden nedåt.
Om du vill flytta en rad som innehåller flera kolumner, markerar du en av kolumnerna.

Kopiera rad

1. Markera den rad (eller en kolumn på raden) du vill kopiera.
  2. Klicka på i menyraden.

Klistra in rad

1. Markera den rad (eller kolumn på raden) där du vill att den inklistrade raden ska hamna.
  2. Klicka på i menyraden.
  3. Den inklistrade raden hamnar ovanför den markerade raden eller, om ingen rad var markerad, längst ner på sidan.
Du kan även klistra in rader som du har kopierat från andra flikar eller andra e-tjänster.