E-postadresser
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 11. Administrera Artvise e-Tjänst > Meddelanden och information > E-postadresser

Under E-postadresser finns de e-postadresser du kan välja som avsändare i e-Tjänsten egenskaper när notifieringar skickas (Se Intern e-post och Extern e-post).

Lägga till ny e-postadress

1. Klicka på -ikonen.
  2. Ett fönster öppnas där du fyller i inställningarna för e-postadressen.

Ta bort e-postadress

1. Markerar den e-postadress du vill ta bort.
  2. Klicka på -ikonen.
  3. En dialogruta öppnas där du får bekräfta borttagningen av e-postadressen.

Ändra inställningarna för en e-postadress

1. Dubbelklicka på den e-postadress som du vill ändra
  2. Inställningsfönstret öppnas.
  3. Ange önskade inställningar.