Egenskaper för ärendetyp
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 11. Administrera Artvise e-Tjänst > Systemstruktur > Ärendetyp > Egenskaper för ärendetyp

Egenskap Beskrivning
Namn Valt namn för ärendetypen.
Kortnamn Valt kortnamn för ärendetypen.
Exkludera från statistik Välj om ärendetypen ska exkluderas i rapporter.
Aktiv Välj om ärendetypen ska vara aktiv eller inte, d.v.s. valbar för handläggare.
Sekretessbelägg ärenden automatiskt När handläggaren stämplar ärendet med aktuell ärendetyp så sätt sekretess på ärendet med automatik.
Standardtext för ärenderubrik Sätter denna rubrik på ärendekortet (fylls i med automatik).
Redovisa separat Denna ärendetyp skall redovisas separat i rapporter.
E-tjänst för kundundersökning Välj den e-tjänst som ska kopplas till den aktuella ärendetypen.
Gallringsklass Välj när systemet ska gallra bort ärenden av den aktuella ärendetypen.
Kategorigrupp Välj den kategorigrupp som ska kopplas till aktuell ärendetyp.
Organisation Välj organisation som är ansvarig för ärendetypen.
Rekommenderad arbetsgrupp Välj arbetsgrupp som systemet ska rekommendera för den aktuella ärendetypen.
Rekommenderad specialistgrupp Välj specialistgrupp som systemet ska rekommendera för den aktuella ärendetypen.
Rekommenderad extern intressent Välj extern intressent som systemet ska rekommendera för den aktuella ärendetypen.

Längst ned på ärendekortet finns ett antal flikar:

Flik Beskrivning
Externa system Används ifall ärendetypen ska kopplas till ett externt system.
SLA Välj ett SLA som ska gälla för den aktuella ärendetypen.
Exkludera från inkorgar Här kan du lägga till inkorgar där den aktuella ärendetypen inte ska visas (vara valbar för handläggaren).
Område Välj vilka områden denna ärendetyp ska kunna kopplas till.

När du är nöjd med alla inställningar för ärendetypen klickar du på Spara.