Medsignerare
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 11. Administrera Artvise e-Tjänst > Meddelanden och information > Medsignerare

Under Medsignerare ställer du in om medsignering ska vara tillåtet i e-Tjänsterna, samt hur kvittot och det bekräftelsemejl som skickas till medsigneraren ska se ut.

OBS! Sätt "Tillåt medsignering" till "True" om du vill kunna skapa e-tjänster för medsignering.

Ovan ser vi olika inställningar som kan göras runt medsigneringen i e-tjänsteplattformen. Texterna som vi kan editera (enligt bilden ovan) styr vilken information vi vill visa användarna av en e-tjänst för medsignering. Texterna ovan innehåller bokmärken, tex. {{medsign_namn}}, dessa används för att fylla på texterna med information från e-tjänsten. Dyker tex. inte namnet upp på kvittot eller i dom e-postmeddelanden som skickas, då finns troligen inte fältet med namnet "medsign_namn" i e-tjänsten.

OBS! Bokmärkena ovan kan se olika ut beroende på kund. Kontrollera alltid att fältets namn i e-tjänsten matchar namnet på bokmärket som används i texterna ovan.

See Also

9. Medsignering