Cell
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 4. Lägg till kontroller i din e-tjänst > Gemensamma egenskaper > Cell

Under fliken Cell finns inställningar för den cell som är markerad i e-tjänstbyggaren.

Bakgrundsfärg

Här kan du ställa in cellens bakgrundsfärg. Under alternativen Web och System finns färdiga färger.

För att redigera färgen manuellt, välj Custom och högerklicka på någon av de två sista raderna.

CSS-klass

Det finns möjlighet att i CSS-filerna(som styr designen) lägga till egna klasser. Genom att skriva in namnet på din CSS-klass kan du styra din design här.

Justering

Här kan du ställa in horisontell och vertikal justering för cellens innehåll. Justeringen visas när e-Tjänsten körs i en webbläsare.

Ram

Välj vilka sidor på cellen som ska ha en ram.