Ångra förändring
Hjälp > E-tjänstebyggaren > 1. Bekanta dig med e-tjänstebyggaren > Ångra förändring

Större förändringar genererar en återställningspunkt.

För att ångra en förändring i din e-tjänst, klicka på knappen ångra i huvudmenyn, markera sedan vilken återställningspunkt du vill återställa e-tjänsten till. Klicka sedan på "Återställ vald" och e-tjänsten kommer att laddas om till vald återställningspunkt.

OBS! Så länge som e-tjänsten är aktiv i e-tjänstebyggaren har du möjlighet att ångra dina förändringar. Stänger du e-tjänstebyggaren eller väljer en annan e-tjänst, då förloras dom återställningspunkter som har skapats under arbetssessionen.