Artvise e-Tjänst 2.0
Information och länkar > Nyheter > Tidigare versioner > Artvise e-Tjänst 2.0

Nyheter och förändringar

Spara e-tjänst
Inloggad användare kan nu spara en påbörjad e-tjänst för att fortsätta senare.

Medsignering
Förbättrad funktionalitet samt möjlighet till anpassning av informationstexter och
e-postmeddelanden till medsignerare.

Ny design i e-Tjänst
Ny design både i medborgarportalen och e-tjänstebyggaren.

Utökat stöd för responsiv design
I denna version har vi förbättrat stödet för responsiv design.

Nya funktioner på informations/kvittosidan
• Möjlighet att använda bokmärken
• Bättre anpassningsmöjligheter av designen.

Förbättringar i design av e-postmeddelanden som skickas
• Möjlighet att använda bokmärken
• Bättre anpassningsmöjligheter av designen.

Summering av fält
Nu finns det stöd för mer avancerade uträkningar i dina e-tjänster genom summering

Möjlighet att dölja fält/flikar
Detta får genomslag i både e-tjänsten och den PDF-fil som genereras.

Ny kontroll ”Tidsintervall”
Kontrollen ”Tidsintervall” innehåller både start- och sluttid.

Nya funktioner i kontrollen ”Filuppladdning”
• Användaren har nu möjlighet att ladda upp flera filer samtidigt.
• Möjlighet att begränsa den maximala storleken på uppladdade filer.

Anpassa texten på knappar
Nu kan du anpassa texten på knapparna ”framåt”, ”bakåt” och ”skicka in” i varje e-tjänst.

Standardsidhuvud och -sidfot
Möjlighet finns nu att i administrationen ange vilket sidhuvud/sidfot som ska väljas som standard vid skapandet av nya e-tjänster.

Utökad rapportfunktionalitet
I denna version har vi utökat rapportfunktionaliteten i e-Tjänst.

Manualen alltid tillgänglig
Manualen för Artvise e-Tjänst har integrerats i e-tjänstebyggaren, vilket innebär att användarna alltid har tillgång till den senaste hjälpmanualen.